Witte werkster gezocht in Harderwijk?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4149 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u wel een hulp in huis gebruiken? Bent u woonachtig in Harderwijk? Dan is een witte werkster wat voor u. Hij/zij ondersteunt u in het huishouden door verschillende taken te doen: schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen etc. Wij selecteren een witte werkster voor u op basis van de door u opgegeven wensen en eisen. Is er geen klik tussen u en de schoonmaakster, dan gaan wij gratis op zoek naar een passende werkster!

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Harderwijk is op te splitsen in twee delen. Allereerst sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99. Bij dit abonnement zit onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak inbegrepen. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 12,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende witte werkster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Aanvraagprocedure

Witte werkster in Harderwijk gezocht? Wanneer u een werkster in Harderwijk aanvraagt, dan gaat dat op de volgende manier:

 1. U vult het inschrijfformulier in, waarop u uw wensen kenbaar kunt maken. 
 2. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een geschikte kandidaat. Meestal hebben wij binnen twee dagen iemand gevonden.
 3. Als we iemand voor u gevonden hebben, leveren wij u de contactgegevens van de schoonmaakster. U kunt dan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek.
 4. Ziet u de samenwerking zitten? De werkster kan dan gelijk bij u aan de slag.
 5. Bent u niet tevreden, dan gaan wij kosteloos op zoek naar iemand anders.
Schrijf u nu in!