Op zoek naar een werkster in Goes?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4149 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Goes is een leuke winkelstad. Het centrum van Goes heeft de grootte van een middelgrote stad. Daarnaast zijn de winkels voornamelijk gevestigd in historische panden. Naast alle gangbare winkels heeft Goes ook een aantal boetiekjes.

U kunt wel wat hulp in huis gebruiken en u woont in Goes. Dan bent u bij ons helemaal goed! Zoek niet verder maar vraag hier eenvoudig een werkster in Goes aan. Een witte werkster kan u al het huishoudelijke werk, naar uw wens, uit handen nemen. Dit biedt u ruimte voor andere dingen!

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster uit Goes bestaat uit twee delen:

  1. U sluit een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 per maand. Hiervoor krijgt u onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak.
  2. U betaalt de witte werkster een uurloon van € 12,50. Dit bedrag betaalt u direct aan de werkster.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Een witte werkster in Goes aanvragen 

Het aanvragen van een werkster in Goes is erg makkelijk. Vul om te beginnen het inschrijfformulier in waarop u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Als wij de aanvraag binnen hebben, gaan wij gelijk voor u op zoek naar een passende werkster. Meestal hebben we al binnen twee dagen iemand gevonden. Wanneer we een passende werkster hebben gevonden, dan ontvangt u van ons de contactgegevens zodat u een afspraak kunt maken ter kennismaking. Ziet u naar aanleiding hiervan een samenwerking zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Bent u niet tevreden, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster.

Schrijf u hier geheel vrijblijvend in!