Witte werkster gezocht in Edam-Volendam?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4148 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Zoekt u een witte werkster in Edam-Volendam? Dan bent u bij ikzoekeenwittewerkster.nl aan het goede adres. Uit ons ruime aanbod van werksters kunnen wij gemakkelijk een werkster selecteren die voldoet aan uw wensen en eisen. Een witte werkster in Edam-Volendam kan u veel werk uit handen nemen: schoonmaken, poetsen, stofzuigen, ramen lappen etc. 

Wat kost een witte werkster?

Het tarief voor een witte werkster in Edam-Volendam is op te splitsen in twee delen. Allereerst sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99. Bij dit abonnement zit onder andere schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak inbegrepen. Naast bemiddelingskosten betaalt u de witte werkster een uurtarief van € 12,50. Door middel van onderstaande rekentool berekent u eenvoudig de bemiddelingskosten zoals ze voor u zouden zijn.

  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Aanvraagprocedure

Witte werkster gezocht in Edam-Volendam? Een werkster in Edam-Volendam aanvragen is ook nog eens enorm gemakkelijk. U volgt de volgende stappen:

 U vult het inschrijfformulier in waarin u tevens uw wensen en eisen kenbaar maakt. 

  1. Wij gaan op zoek naar een geschikte kandidaat zodra we de aanvraag ontvangen hebben. Meestal hebben we binnen twee dagen iemand gevonden.
  2. U ontvangt van ons de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. 
  3. Ziet u de samenwerking zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Zie u de samenwerking niet zitten, dan zoeken wij gratis voor u verder.

Wacht niet langer en schrijf u geheel vrijblijvend in!