Witte werkster gezocht in De Ronde Venen?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4005 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Wellicht woont u in de prachtige gemeente De Ronde Venen en hebt u soms helemaal geen zin in het huishouden of er geen tijd voor? U kunt wel betere tijdsbesteding bedenken tijdens uw vrije tijd... Wij bieden een uitkomst: een witte werkster, ook in De Ronde Venen! Deze werkster kan naar uw wens de huishoudelijke taken uit handen nemen; stofzuigen, dweilen, stoffen, ramen lappen etc.

Een witte werkster in De Ronde Venen voor € 13,50
Een witte werkster in De Ronde Venen ontvangt een uurtarief u en daarnaast een eenmalig bemiddelingsbedrag voor de service.

Hoe vraag ik een witte werkster in De Ronde Venen aan?

Het is heel eenvoudig om een witte werkster in De Ronde Venen aan te vragen. U vult het online inschrijfformulier in, wij gaan dan op zoek naar een passende hulp voor u en als we die gevonden hebben (doorgaans binnen drie dagen) ontvangt u de contactgegevens van de witte werkster. U kunt dan een kennismakingsafspraak inplannen, op basis waarvan u kunt bepalen of u met de witte werkster in zee wilt gaan. Is er geen klik? Geen probleem, wij zoeken gratis voor u verder tot we een geschikte hulp voor u hebben gevonden.

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en vraag snel een witte werkster aan!