Witte werkster gezocht in Bunnik?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4149 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bunnik, een prachtige gemeente. Wat een geluk als u hier woont! Om optimaal gebruik te maken van alle voorzieningen, is het hebben van een schoonmaakster een fijn gemak.

Wij helpen u graag aan een voordelige witte werkster die u de huishoudelijke taken naar uw wens uit handen neemt. Voor slechts € 12,50 per uur en een eenmalig bemiddelingsbedrag heeft u een werkster in huis. U betaalt pas als wij een passende werkster gevonden hebben. Verder ontvangt u gratis tips, voorbeeldcontracten en hulp bij de administratie van ons. Lees meer over onze service.

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Bunnik bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 8,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Witte werkster in Bunnik

Witte werkster gezocht in Bunnik? Een werkster aanvragen kan heel gemakkelijk door het inschrijfformulier in te vullen, waarin u uw wensen en eisen kenbaar kunt maken. Op basis hiervan gaan wij op zoek naar een werkster voor u. Meestal hebben we, nadat uw aanvraag binnen is, binnen drie dagen een passende witte werkster uit Bunnik gevonden. U ontvangt dan de contactgegevens zodat u een kennismakingsafspraak kunt plannen. Ziet u op basis hiervan de samenwerking zitten, dan kan de werkster direct bij u aan het werk. Is er geen klik tussen jullie, dan zoeken wij kosteloos een andere kandidaat voor u.Wacht niet langer en vraag snel een witte werkster in Bunnik aan!