Werkster gezocht in Bloemendaal?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4025 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Kunt u wel een werkster gebruiken en woont u in Bloemendaal? U bent dan bij ons aan het goede adres. Bij ikzoekeenwittewerkster.nl zoeken wij een werkster voor u, passend bij uw wensen en eisen. Deze werkster ondersteunt u in het huishouden door taken als stofzuigen, afstoffen, dweilen, schoonmaken van sanitair en het reinigen van meubels, ramen, kozijnen en deuren te doen. U weet van te voren wat de kosten zijn, bestaande uit een uurtarief en eenmalige bemiddelingskosten. 

Een witte werkster in Bloemendaal voor € 13,50

Werkster in Bloemendaal gezocht? Een werkster in Bloemendaal kunt u eenvoudig aanvragen. Dit gaat als volgt:

  1. U vult het inschrijfformulier in.
  2. Hierin geeft u uw wensen en eisen door, vervolgens wordt de aanvraag afgerond.
  3. Wij gaan op zoek naar een passende werkster zodra de aanvraag binnen is. Meestal hebben we binnen twee dagen een passende werkster gevonden.
  4. Wij geven u de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een afspraak kunt plannen voor een kennismakingsgesprek. Bij het leveren van de gegevens van de schoonmaakster wordt ook de factuur voor de eenmalige bemiddelingskosten verstuurd.
  5. Hebt u geen klik met de schoonmaakster? Laat dit dan weten, wij zoeken dan kosteloos voor u verder naar een hulp die beter bij u past!  
Schrijf u hier vrijblijvend in!