Werkster nodig in Bergen op Zoom?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4162 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Bergen op Zoom heeft meer dan 800 monumenten verspreid door de hele gemeente. Het oudste monument is de Lievevrouwepoort. Dit gebouw maakte ooit deel uit van de vestingmuren rondom de stad. Later deed dit gebouw dienst als gevangenis. Soms is het best lastig om het huishouden te op rolletjes te laten verlopen, bijvoorbeeld als u een druk leven lijdt of als u last heeft van lichamelijke gebreken. Het kan dan slim zijn om een witte werkster te nemen, die de huishoudelijke taken naar uw wens uit handen kan nemen. Dit bespaart u veel tijd.

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Bergen op Zoom bestaan uit twee aparte delen:

  1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
  2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor€ 8,99 € 5,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
  • Vergoeding bij schade of diefstal
  • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
  • Garantie gedurende de gehele looptijd
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
  • 3 maanden gratis

Hoe vraag ik een witte werkster in Bergen op Zoom aan?

Witte werkster in Bergen op Zoom gezocht? De aanvraagprocedure van een werkster in Bergen op Zoom is erg gemakkelijk. U schrijft u in op de website waarbij u uw wensen kenbaar maakt, wij gaan op zoek naar een werkster voor u, u ontvangt de contactgegevens en maakt een kennismakingsafspraak, op basis hiervan bepaalt u of u een samenwerking ziet zitten. Is dit niet het geval, dan zoeken wij gratis voor u verder.

Schrijf u snel vrijblijvend in!