Witte werkster gezocht in Beemster?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4007 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Wonen in Beemster betekent wonen in een gemeente met de status van 'werelderfgoed'. De gemeente kreeg deze status vanwege de unieke verkaveling en vanwege het uitzonderlijke voorbeeld van een door de mens geschapen architectonisch ensemble en landschap. 

Soms heeft u geen tijd meer voor het huishouden vanwege uw drukke bestaan, of kunt u het lichamelijk niet meer opbrengen. Een werkster is dan een uitkomst! Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft een ruim aanbod van witte werksters, ook in Beemster! Een werkster kan u werk uit handen nemen, zoals schoonmaken, dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen etc.

Een witte werkster in Beemster voor € 13,50
De kosten van een werkster in Beemster bestaan uit een uurtarief en een eenmalig bemiddelingsbedrag voor de service.

Aanvraagprocedure

Witte werkster gezocht in Beemster? Een werkster in Beemster aanvragen is heel eenvoudig.

  • U vult het inschrijfformulier in, waar u tevens uw wensen en eisen kenbaar kunt maken.
  • Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte kandidaat als de aanvraag binnen is. Meestal duurt het twee dagen tot we iemand gevonden hebben.
  • U krijgt van ons de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een kennismakingsgesprek kunt plannen. Blijkt hieruit dat u de samenwerking ziet zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster!

Schrijf u snel vrijblijvend in!