Witte werkster nodig in Alphen aan den Rijn?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4097 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Alphen aan den Rijn is ontstaan als eerste Romeinse nederzetting in Nederland. In die tijd woonde er ongeveer 800 mensen. Inmiddels is Alphen aan den Rijn gegroeid tot een grote gemeente van ongeveer 106.000 inwoners.

Op zoek naar een werkster in Alphen aan den Rijn? Wij helpen u graag verder! Een werkster kan u veel werk uit handen nemen, zoals schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen lappen etc. Op basis van uw wensen en eisen selecteren wij een passende werkster uit ons ruime aanbod van witte werksters in Alphen aan den Rijn.

Een witte werkster in Alphen aan den Rijn voor € 13,50
De kosten van een witte werkster in Alphen aan den Rijn bestaan uit een uurtarief en een eenmalig bemiddelingsbedrag voor de service.

Aanvraagprocedure

Witte werkster gezocht in Alphen aan den Rijn? Een werkster in Alphen aan den Rijn aanvragen is heel eenvoudig.

  • U vult het inschrijfformulier in, waar u tevens uw wensen en eisen kenbaar kunt maken.
  • Wij gaan voor u op zoek naar een geschikte kandidaat als de aanvraag binnen is. Meestal duurt het twee dagen tot we iemand gevonden hebben.
  • U krijgt van ons de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een kennismakingsgesprek kunt plannen. Blijkt hieruit dat u de samenwerking ziet zitten, dan kan de werkster gelijk bij u aan de slag. Is er geen klik, dan gaan wij gratis op zoek naar een geschiktere werkster!

Schrijf u nu in!