Werkster gezocht in Albrandswaard?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4150 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Woont u in Albrandswaard en bent u op zoek naar een witte werkster? Dan bent u bij ons goed! Wij zoeken naar een werkster voor u op basis van uw wensen. Daarnaast weet u van te voren wat de kosten zijn van de werkster in Albrandswaard. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! 

Wat kost een witte werkster?

De kosten van een witte werkster in Albrandswaard bestaan uit twee aparte delen:

 1. U betaalt het uurtarief van de witte werkster direct aan de werkster zelf. Het uurloon van de werkster bedraagt € 12,50;
 2. Hiernaast sluit u een schoonmaakabonnement af voor € 5,99 met schadevergoeding, garantie gedurende de hele looptijd en vervangende schoonmaak. U betaalt pas voor het abonnement op het moment dat wij de gegevens van een werkster doorgeven.
 • Vergoeding bij schade of diefstal
 • Een hulp voor € 12,50 op basis van uw wensen
 • Garantie gedurende de gehele looptijd
 • Vervangende witte werkster indien nodig
 • Omgeving met oOverzichtelijke administratie
 • 3 maanden gratis

Hoe gaat het in zijn werk? 

Witte werkster in Albrandswaard gezocht? De procedure die gevolgd wordt is als volgt:

 U vult het inschrijfformulier in.

 1. U komt op uw persoonlijke pagina terecht, waar u uw wensen en eisen kunt doorgeven. Vervolgens rondt u uw aanvraag af. 
 2. Zodra uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Dit is meestal binnen twee dagen het geval.
 3. Wij leveren u de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een afspraak kunt maken voor een kennismakingsgesprek. Op het moment dat wij de gegevens van een schoonmaakster aan u leveren betaalt u ons eenmalige bemiddelingskosten.
 4. Hebt u geen klik met de werkster? Geef dit dan bij ons aan, wij gaan kosteloos op zoek naar een hulp die beter bij u past!

Interesse? U kunt u vrijblijvend inschrijven!