Werkster gezocht in Albrandswaard?

Ervaringen Waardering: 8,2

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 4018 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Woont u in Albrandswaard en bent u op zoek naar een witte werkster? Dan bent u bij ons goed! Wij zoeken naar een werkster voor u op basis van uw wensen. Daarnaast weet u van te voren wat de kosten zijn van de werkster in Albrandswaard. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! 

Een witte werkster in Albrandswaard voor € 13,50

Een witte werkster doet taken in het huishouden voor u, zoals stofzuigen, schoonmaken van sanitair en het reinigen van meubels en ramen. De witte werkster wordt geselecteerd op basis van uw wensen en eisen. Bent u niet tevreden, dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een nieuwe werkster!

Hoe gaat het in zijn werk? 

Witte werkster in Albrandswaard gezocht? De procedure die gevolgd wordt is als volgt:

 U vult het inschrijfformulier in.

  1. U komt op uw persoonlijke pagina terecht, waar u uw wensen en eisen kunt doorgeven. Vervolgens rondt u uw aanvraag af. 
  2. Zodra uw aanvraag binnen is, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Dit is meestal binnen twee dagen het geval.
  3. Wij leveren u de contactgegevens van de schoonmaakster, zodat u een afspraak kunt maken voor een kennismakingsgesprek. Op het moment dat wij de gegevens van een schoonmaakster aan u leveren betaalt u ons eenmalige bemiddelingskosten.
  4. Hebt u geen klik met de werkster? Geef dit dan bij ons aan, wij gaan kosteloos op zoek naar een hulp die beter bij u past!

Interesse? U kunt u vrijblijvend inschrijven!