Waarom?

Waarom kiezen voor ikzoekeenwittewerkster.nl?

Omdat ikzoekeenwittewerkster haar zorgverleners met zorg selecteert. Anders dan veel andere online huishoudelijke hulp sites selecteert ikzoekeenwittewerkster haar hulpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de garantie dat er niet een heel ander persoon bij u in huis de taken uit komt voeren dan u had verwacht. En dat is wel zo prettig.


Verder hanteren wij een vaste vergoeding van € 13,50 per uur, waardoor u ervan verzekerd bent dat u nooit te veel betaalt en dat de vergoeding nooit hoger uitvalt dan u had berekend. Bovendien krijgt u de mogelijkheid uw huishoudelijke hulp eerst te leren kennen middels een kennismakingsgesprek. Mocht dan blijken dat de hulp onverhoopt toch niet aan uw wensen voldoet, vraagt u bij ons gratis een tweede hulp aan.

De werkwijze van ikzoekeenwittewerkster.nl biedt u de volgende voordelen:

  • Er is vooraf bekend welke kwalificaties de huishoudelijke hulp heeft;

  • U krijgt enkel hulpen toegewezen die aan de door u opgegeven wensen voldoen. Deze wensen kunt u aangeven bij het invullen van het inschrijfformulier;

  • U bent ervan verzekerd dat u nooit te veel betaalt voor uw hulp;

  • U krijgt altijd eerst een kennismakingsgesprek met de hulp, voordat u daadwerkelijk besluit deze al dan niet in dienst te nemen. Hierdoor heeft u de gelegenheid te kijken of er een 'klik' is met de hulp. Is dit niet het geval, dan vraagt u bij ons binnen vier weken gratis een tweede hulp aan.