Waarom?

Waarom kiezen voor ikzoekeenwittewerkster.nl?

Ervaringen 7,5

Gemiddelde score op basis van 3573 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Omdat ikzoekeenwittewerkster haar zorgverleners met zorg selecteert. Anders dan veel andere online huishoudelijke hulp sites selecteert ikzoekeenwittewerkster haar hulpen op basis van jouw wensen. Zo heb je de garantie dat er niet een heel ander persoon bij jou in huis de taken uit komt voeren dan je had verwacht. En dat is wel zo prettig.


Verder hanteren wij een vaste vergoeding van € 14,50 per uur, waardoor je ervan verzekerd bent dat uje nooit te veel betaalt en dat de vergoeding nooit hoger uitvalt dan je had berekend. Bovendien krijg je de mogelijkheid jouw huishoudelijke hulp eerst te leren kennen middels een kennismakingsgesprek. Mocht dan blijken dat de hulp onverhoopt toch niet aan jouw wensen voldoet, vraag je bij ons gratis een tweede hulp aan.

De werkwijze van ikzoekeenwittewerkster.nl biedt jou de volgende voordelen:

  • Er is vooraf bekend welke kwalificaties de huishoudelijke hulp heeft;

  • Jij krijgt enkel hulpen toegewezen die aan de door jou opgegeven wensen voldoen. Deze wensen kun je aangeven bij het invullen van het inschrijfformulier;

  • Jij bent ervan verzekerd dat je nooit te veel betaalt voor jouw hulp;

  • Je krijgt altijd eerst een kennismakingsgesprek met de hulp, voordat je daadwerkelijk besluit deze al dan niet in dienst te nemen. Hierdoor heb je de gelegenheid te kijken of er een 'klik' is met de hulp. Is dit niet het geval, dan vraag je bij ons binnen vier weken gratis een tweede hulp aan.