Waarom?

Waarom kiezen voor ikzoekeenwittewerkster.nl?

Ervaringen 8,1

Gemiddelde score op basis van 4305 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Omdat ikzoekeenwittewerkster haar zorgverleners met zorg selecteert. Anders dan veel andere online huishoudelijke hulp sites selecteert ikzoekeenwittewerkster haar hulpen op basis van uw wensen. Zo heeft u de garantie dat er niet een heel ander persoon bij u in huis de taken uit komt voeren dan u had verwacht. En dat is wel zo prettig.


Verder hanteren wij een vaste vergoeding van € 12,50 per uur, waardoor u ervan verzekerd bent dat u nooit te veel betaalt en dat de vergoeding nooit hoger uitvalt dan u had berekend. Bovendien krijgt u de mogelijkheid uw huishoudelijke hulp eerst te leren kennen middels een kennismakingsgesprek. Mocht dan blijken dat de hulp onverhoopt toch niet aan uw wensen voldoet, vraagt u bij ons gratis een tweede hulp aan.

De werkwijze van ikzoekeenwittewerkster.nl biedt u de volgende voordelen:

  • Er is vooraf bekend welke kwalificaties de huishoudelijke hulp heeft;

  • U krijgt enkel hulpen toegewezen die aan de door u opgegeven wensen voldoen. Deze wensen kunt u aangeven bij het invullen van het inschrijfformulier;

  • U bent ervan verzekerd dat u nooit te veel betaalt voor uw hulp;

  • U krijgt altijd eerst een kennismakingsgesprek met de hulp, voordat u daadwerkelijk besluit deze al dan niet in dienst te nemen. Hierdoor heeft u de gelegenheid te kijken of er een 'klik' is met de hulp. Is dit niet het geval, dan vraagt u bij ons binnen vier weken gratis een tweede hulp aan.