Strijkhulp gezocht?

Strijkhulp gezocht? Een strijkhulp is de perfecte oplossing als je niet zelf wilt of kunt strijken.

Ervaringen 7,5

Gemiddelde score op basis van 3577 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Q9oQ2Ep5Vok watch_video

Snel een strijkhulp aan huis

Een strijkhulp ontlast je van een van de meest tijdrovende huishoudelijke klussen: strijken. Wij vinden voor een een legale stijkhulp die aansluit op jouw wensen en eisen. Met het grootste aanbod van Nederland vindt 87% binnen 3 dagen al een betrouwbare strijkhulp.

Direct een strijkhulp vinden >

 

Waarom een strijkhulp van ikzoekeenwittewerkster.nl?

Ikzoekeenwittewerkster.nl vindt een betrouwbare strijkster die de strijkwas voor jou wegwerkt. Je sluit bij ons hiervoor een schoonmaakabonnement af van € 14,95 per maand. Met ons abonnement ben je niet alleen goedkoper uit, maar kun je ook gebruikmaken van een fonds bij schade door de hulp en garantie op de hulp gedurende de gehele looptijd. De voordelen van een strijkhulp via ikzoekeenwittewerkster.nl zijn:

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Direct strijkhulp aan huis aanvragen

 

Hulp in huis strijken

Of je het strijken niet meer zelf kunt of wilt doen: de reden maakt niet uit. Een strijkhulp neemt jou een zorgt uit handen.

Nu inschrijven voor een strijkhulp

Legale strijkhulp

Al onze hulpen werken wit. Dat houdt in dat zij helemaal zelf hun inkomstenbelasting regelen en dus legaal werken. Hier hoef je zelf niks voor te doen. Dat betekent particuliere strijkhulp zonder zorgen!

Taken strijkhulp in huis

De strijkhulp werkt voor jou de strijk weg. Zij kan ook meer voor je betekenen, voor hetzelfde uurloon. Dat spreek je af met de strijkhulp voordat zij begint. Zij is een uitmuntende strijkster, maar kan ook helpen bij andere dagelijkse huishoudelijke taken. Wij vinden voor jou altijd een strijkhulp in de huishouding die aansluit op jouw persoonlijke wensen en eisen.

De ervaringen met onze strijkhulpen

C. de Baas H. Gerritsen Kupershoek Maessen M. Mooi