Strijkhulp gezocht?

Stapelt het strijkwerk zich op en ziet u er tegenop als een berg? Heeft u een hekel aan strijken en klinkt een strijkhulp als muziek in uw oren? Heeft u eerder een strijkster gezocht, maar weet u niet waar u deze strijkhulp het beste vandaan kunt halen? Ikzoekeenwittewerkster.nl heeft de hulp die u zoekt en zorgt ervoor dat uw strijkwas niet langer een klus is waar u tegenop hoeft te zien. 

Strijkster gezocht? De voordelen van ikzoekeenwittewerkster.nl

Stapelt de strijkwas zich op en wordt het nu echt tijd voor een stijkhulp? Schrijf u dan in middels de volgende stappen:

  1. Schrijf u in middels ons inschrijfformulier. Hier kunt u ook aangeven wat uw wensen en eisen zijn ten aanzien van de strijkhulp Tevens kunt u aangeven of u een vrouwelijke of mannelijke schoonmaakhulp wenst; 
  2. Na ontvangst van uw inschrijving gaan wij direct op zoek naar een strijkhulp passend bij de opgegeven criteria;
  3. U ontvangt de contactgegevens van de schoonmaakhulp die bij u past, zodat u een kennismakingsgesprek in kunt plannen;

Bent u tevreden over strijkhulp die wij voor u hebben uitgezocht en wilt u graag een samenwerking aangaan? Dan kan de hulp direct aan de slag. Is er geen klik, neem dan contact met ons op, dan wordt er kosteloos een andere thuisstrijkster gezocht.

Dé perfecte strijkhulp gaat bij u aan de slag.

Niet langer opzien tegen een berg ongestreken was, maar blij zijn met het vooruitzicht dat de strijkhulp vandaag weer komt. Alle was hangt over enkele uren keurig in de kast. Dit is echt te mooi om waar te zijn zult u denken. Nee dat is het niet, het is mogelijk met een strijkhulp van ikzoekeenwittewerkster.nl. Schrijf u nu in en ontvang binnen 3 dagen een match voor een strijkhulp in uw mailbox.

Strijkhulp aanvragen