Ik zoek een schoonmaakster

Een schoonmaakster is de oplossing om snel en zorgeloos een schoon huis en meer vrije tijd te hebben!

Ervaringen 7,5

Gemiddelde score op basis van 3574 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Q9oQ2Ep5Vok watch_video

Schoonmaakster gezocht?

Een schoonmaakster bespaart je veel stress en kostbare tijd. Wij vinden een legale schoonmaakster die aansluit op jouw wensen en eisen. Met het grootste aanbod van Nederland vinden wij snel een geschikte hulp voor jou.

Direct een schoonmaakster vinden >

Voordelen van onze schoonmaakster

Bij ikzoekeenwittewerkster.nl vind je snel een betaalbare en betrouwbare schoonmaakster. Je sluit bij ons een schoonmaakabonnement af van € 14,95 per maand. De looptijd is minimaal 1 jaar. Met dit abonnement kun je gebruikmaken van een fonds bij schade door hulp of ongevallen en garantie op de werkster gedurende de gehele looptijd. Met ons schoonmaakabonnement ben je goedkoper uit en geniet je altijd van vele voordelen, zoals:

  • Fonds bij schade door hulp
  • Een hulp voor € 14,50 op basis van je wensen
  • Garantie zolang je abonnement loopt
  • Vervangende witte werkster indien nodig
  • Eenvoudige online administratie

Direct schoonmaakster aan huis aanvragen

Snel schoonmaakster gezocht

De wens voor een schoonmaakster kan veel verschillende redenen hebben. Of je het huishouden niet meer zelf kunt of wilt doen: de reden maakt niet uit. Een schoonmaakster ontzorgt jou.

Nu inschrijven voor een witte werkster

Legale schoonmaakster

Onze hulpen zijn particuliere schoonmaaksters die zelf hun inkomstenbelasting regelen. Zij werken dus legaal en betalen belasting over hun uurloon. Dit doen zij helemaal zelf en hier hoef jij niks voor te doen.

Taken schoonmaakster in huis

Je spreekt zelf met de schoonmaakster af wat zij voor jou gaat betekenen in het huishouden. Zij kan zowel dagelijkse als grotere huishoudelijke taken uitvoeren, maar kan ook de boodschappen doen of de tuin onderhouden. Onze witte schoonmakers voldoen aan jouw wensen en eisen.

Schoonmaakster gezocht? De ervaringen

C. de Baas H. Gerritsen Kupershoek Maessen M. Mooi