Werkster gezocht in [PLAATS]?

Ervaringen Waardering: 8,3

Lees meer ervaringen

Gemiddelde score op basis van 3494 beoordelingen. Bekijk alle beoordelingen

Weet u niet meer waar u uw tijd vandaan moet halen en staat uw agenda vol met afspraken? Dan schiet het huishouden er nog wel eens bij in. Ook als u een handicap hebt of een jaartje ouder wordt, kan het huishouden u veel zorgen opleveren. Onze witte werksters in [PLAATS] staan voor u klaar om uw huishouden over te nemen.

Werkster gevraagd in [PLAATS]?

Het vinden van een witte werkster in [PLAATS] is heel eenvoudig.

  1. Schrijf u in
  2. Dien een aanvraag in en geef uw wensen en eisen op

Na het ontvangen van uw aanvraag gaan wij direct voor u op zoek. Als wij een witte werkster in [PLAATS] hebben gevonden die aan uw wensen voldoet, sturen wij u de gegevens van deze werkster. U kunt dan een kennismakingsgesprek plannen om te kijken of u een klik hebt met de werkster. Is er een klik? Dan kan de werkster bij u aan de slag. Is er geen klik? Dan gaan wij gratis voor u op zoek naar een witte werkster in [PLAATS] die beter bij u past.


De vergoeding voor een witte werkster in [PLAATS]

Het loon van een witte werkster bedraagt slechts € 13,50 per uur. Daarnaast betaalt u ons een eenmalig bemiddelingsbedrag. Als wij u geen gegevens van de hulp leveren, betaalt u uiteraard ook niets.

Werkster gezocht in [PLAATS]? Schrijf u dan nu hier in.
Witte werksters in [PLAATS]

Op de onderstaande kaart staan de hulpen in uw regio vermeld. Aan de hand van uw aanvraag gaan wij uitzoeken welke van deze witte werksters ook aan de eisen van uw aanvraag voldoen. Deze witte werksters zullen dan door ons benaderd worden.